Centrum

SallandinBalans

Symbiolics

 

Symbiolics zijn natuurlijke energetische middelen, passend in de nieuwe tijd en hierdoor zeer geschikt voor de (hoog)gevoelige mens en dier. Symbiolics heeft remedies, korrels, sprays en oliën samengesteld, allen met krachtige intenties. Ervaar de kracht van deze zuivere, natuurlijke middelen, want je bent het waard!

De aurasprays van Symbiolics helpen jou om op geheel natuurlijke wijze een betere en fijnere intentie en energie te ervaren en hiermee jouw doelen te verwezenlijken. De sprays zijn met behulp van energetische technieken en symboliek vervaardigd. Elke spray heeft een ander symbool en bevat een unieke combinatie van zuivere etherische oliën en hydrolaat met gevitaliseerd water. 

De mens centraal
Centraal bij Symbiolics staat de mens zelf. Het is onze overtuiging dat een globaal middel voor een uniek individu niet toereikend is. Wil je bijvoorbeeld een gebrek aan zelfliefde aanpakken, een oude blokkade opheffen of bijvoorbeeld de onrust in je hoofd reguleren, dan is een algemeen middeltje van de drogist of dokter allesbehalve zaligmakend. Dan komt onze specifieke methode met unieke remedies en sprays om de hoek.

Zelf leren gebruiken via workshop
We kunnen de remedies precies op maat voor jou maken. Een andere mogelijkheid is dat je tijdens een workshop leert hoe je de samenstelling, puur op gevoel, zelf samenstelt. Hiermee is Symbiolics baanbrekend.

Om jezelf makkelijker verder te ontwikkelen
Verdiep je in deze methode en het zal je hart verwarmen. Wil je bijvoorbeeld beter slapen? Of je goed kunnen focussen op dat spannende examen? Wil je je relatie nieuw leven inblazen of diepere emoties bij jezelf beter kunnen waarnemen? Wil je beter kunnen loslaten

online Symbiolics kopen