SallandinBalans

SallandinBalans

carneool-vitaalwaterstick

 

Sallandinbalans is gericht op rust, vitaliteit en balans. Dit doen we specifiek voor hoogsensitieve mensen. 

Salland is een mooie streek in Overijssel die door de volop aanwezige natuur alle ingrediënten heeft voor onze natuurlijke balans. Net zoals we als mens zelf, alle ingrediënten bezitten voor een vitaal leven. We zijn met onze manier van leven alleen soms ver van de natuur verwijderd geraakt.

Graag laat ik je opnieuw kennis maken met de mogelijkheden van onze (eigen) natuur, maar ook via de Leefblij methode die structuur en inzicht biedt bij de aanpak van overprikkeling.

 

missie

SallandinBalans

Via deze site en de Leefblij-methode wil ik vrijwillig bijdragen aan balans in Salland. We wonen en werken in deze prachtige regio. Maar zoals overal is het voor mens en dier zoeken naar balans. Meer specifiek geldt dit voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen.

Mijn missie is daarom structuur en inzicht bieden voor de aanpak van overprikkeling bij hoogsensitieve mensen. En ze op een natuurlijke manier ondersteunen, indien nodig met producten, zodat rust en balans eenvoudig kunnen terugkeren.

Kortweg gezegd: Eenvoud + Natuur = Rust + Balans 

verder voorstellen

Sandra

IMG_0802

Mijn naam is Sandra Ogink-Tijs, geboren op 7 april 1981 te Deventer. Ik woon in Raalte met mijn man Rik en onze drie kinderen. Daar runnen we samen ons melkveebedrijf.

Passie voor de natuur
In heb passie voor het werken vanuit de natuur. Ik heb grote interesse voor natuurlijke stoffen en kruiden, en maak zelf roomsprays. Ik heb de Leefblij-methode ontwikkeld, gericht op de hooggevoelige mens. De Leefblij-methode is ontwikkeld vanuit de visie dat gezondheid en balans bereikt kunnen worden vanuit eenvoud.

Opleidingen
Alle opleidingen die ik tot nu toe gevolgd heb, hebben op de een of andere manier te maken met de natuur en energetisch werk voor zowel mens als dier.

Werk

Ik werk als medewerker KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) bij Hunneman Milieu- Advies in Raalte Om mijn werk te combineren met Sallandinbalans-Leefblij ben ik in beperkte mate bezig met dit hobby ‘bedrijf’. Ik maak graag tijd voor een sessie of een goed gesprek! Ook geef ik gratis workshops, zoals de workshop Moodboard maken! 

ik gun je

mijn zelf ontwikkelde producten

Leefblij_02

Zowel zelfstandig als samen met anderen ontwikkel ik natuurlijke producten ter ondersteuning van hooggevoelige mensen.

Leefblij methode
De Leefblij-methode is ontwikkeld vanuit de visie dat gezondheid en balans bereikt kunnen worden vanuit eenvoud. Alles is immers aanwezig bij jou! Het basisproduct is de Leefblij-ladder, een kaartje met daarop de 8 zinnen waarbij je jouw weg bewandelt naar balans, positieve energie en rust. Vanuit deze methode begeleid ik hoogsensitieve mensen op natuurlijke wijze met onder andere: healing, voedingsadviezen, (edelsteen)massage en remedies. Mijn doel is om mensen weer positiviteit en balans te laten ervaren in het leven. De Leefblij-ladder is gratis, neem contact op voor een exemplaar.

Sprays

Als hobby maak ik nog diverse sprays. Het is ook mogelijk om te leren hoe je zelf sprays maakt.

door mij gevolgde

opleidingen en cursussen