Centrum

SallandinBalans

Edelstenen

Kom eens langs in Raalte voor een bijzondere collectie edelstenen. Van ruw tot getrommeld, ook diverse sieraden. Edelstenen staan al vanaf de oudheid bekend om hun helende werking, in de moderne tijden maken we hier ook nog veel gebruik van, de visie is dat het op een intuïtieve manier kiezen van de steen ervoor zorgt dat je daadwerkelijk de juiste steen voor jou op dat moment kiest. Sallandinbalans is gespecialiseerd in begeleiding hierbij.

Winkel aan huis

Centrum Sallandinbalans – Leefblij heeft naast de webshop ook een winkel aan huis – het adres voor edelstenen en lifestyle producten, workshops en sessies voor hoogsensitiviteit.

Natuurlijke balans vinden

Het winkeltje is gelegen aan de Overkampsweg in Raalte, naast onze melkveehouderij. Onze missie is om mensen te helpen op een natuurlijke manier de balans te hervinden. We bieden naast de edelstenen ook andere natuurlijke producten aan, zoals de remedies, sprays en de vitaalwatersticks. Verder bieden we producten op gebied van lifestyle en spiritualiteit, samen met de edelstenen kunnen we hiermee leuke cadeaupakketten maken.

Assortiment

We hebben een groot assortiment stenen, zowel ruw als getrommeld, vele soorten gezondheidshangers en diverse sieraden. De winkel richt zich op hoogsensitiviteit, we hebben de intentie om mensen intuïtief een steen te laten kiezen, met begeleiding waar nodig, zodat je altijd de juiste steen aan kunt schaffen

Er worden regelmatig workshops georganiseerd agenda

De winkel is op afspraak geopend

Overkampsweg 4

Raalte

online edelstenen kopen