SallandinBalans

Dieren

 

Balans en vitaliteit voor jezelf en je dier met Diervisens. Diervisens betekent: met je dier vitaal leven op gevoel. De methode is gericht op de huisdierenbezitters/ baasjes, waarbij intuïtie en werken vanuit je eigen natuur en die van je dier centraal staat. In een sessie aan huis met je dier, test ik verschillende zaken, zoals voer, omgevingsfactoren, water en leer ik je desgewenst hoe je dit zelf kunt doen.

Verder ontwikkelen van intuïtie, testen en werken met de biotensor en natuurlijke remedies en hiermee een natuurlijke balans brengen in jezelf, je dier en de band met je huisdier staan centraal.

Veelal werken we vanuit ons hoofd, maar ons gevoel zegt ons wat we nodig hebben. Zo ook voor onze dieren, welke zelf ook zeer gevoelig zijn. Wanneer je echt kunt gaan voelen samen met je dier, kom je tot een bijzondere band en kun je veel problemen oplossen.

Dieren zijn ook zeker erg gevoelig, en dit geeft dikwijls allerlei klachten, die niet achterhaald kunnen worden, laat staan opgelost. Wanneer je intuïtief met je dier leeft en omgaat, ga je meteen verschil ervaren, je gaat meer open staan voor signalen van je dier, waardoor je kunt gaan werken aan vitaliteit.

De Biotensor is een bio-energetisch instrument voor het testen van energetische trillingen en functies. Met de biotensor is het mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld allergieën, voedsel, verstoringen, supplementen, energetische en homeopatische remedies.

Beslissingen die je op gevoel neemt blijken vaak de juiste te zijn. Vaak zijn er veel zaken in je hoofd die meespelen en je af laten leiden van je gevoel. Diervisens is een methode waarbij je intuïtief op weg gaat naar vitaliteit en een goede band met je dier. Het doel is: Vanuit gevoel een natuurlijke vitale balans bereiken voor jou en je dier. Want jij weet en voelt zelf het beste aan wat er nodig is.

Tijdens de sessie leer  je de basis van de Diervisens-methode, je leert over balansherstel, werken met de biotensor en juiste vraagstellingen.  Het is mogelijk om een remedie te maken voor jezelf en je dier, ter ondersteuning van het proces.

Een sessie Diervisens duurt ongeveer anderhalf uur 

Opgave kan via info@leefblij.nl of bel voor meer info 06 19893002