Centrum

SallandinBalans

Aurasprays

De aurasprays van Symbiolics helpen jou om op geheel natuurlijke wijze een betere en fijnere intentie en energie te ervaren en hiermee jouw doelen te verwezenlijken. Hiervoor zijn er verschillende thema’s oa, Bescherming-zekerheid, Rust, meditatie, Clean energy, Beter slapen, Healing light enz.

De sprays zijn met behulp van energetische technieken en symboliek vervaardigd. Elke spray heeft een ander symbool en bevat een unieke combinatie van zuivere etherische oliën en hydrolaat met gevitaliseerd water. 

Hoogsensitief? Ervaar dan onze aurasprays!

De aurasprays zijn ontwikkeld voor de hoogsensitieve mens, de sprays zijn geheel natuurlijk en bevatten subtiele geuren en energie, welke juist door de hoogsensitieve personen als zeer helend ervaren worden.

Roomspray of airspray

De aurasprays worden ook wel als roomspray of airspray gebruikt. Het zijn kobaltblauwe flesjes van 50 ml. Het kobaltblauwe glas van de flesjes heeft een goede kwaliteit, waardoor energie en vitaliteit van de aurasprays op hoog niveau blijft. Op elk flesje is de bijbehorende symboliek afgebeeld, omdat de visie is dat symboliek mee speelt om processen te ondersteunen.

Gebruik van aurasprays

We adviseren om vooral je gevoel te volgen omdat iedereen uniek is en jij zelf het beste weet wat goed voor je is en wat er op dat moment nodig is voor jouw energie en jouw systeem.

Een paar tips:

 

  • Spray eerst een klein beetje, om vooral te wennen aan de geuren en energie. Minder is meer!
  • Spray boven je hoofd, rond je lichaam en eventueel in de ruimte om je heen. Voor kinderen is er vaak maar heel weinig nodig, misschien 1 keer sprayen.
  • Spray op gevoel 1 of meerdere keren per dag.
  • De sprays bevatten bepaalde thema’s, bij momenten waarop je de spray extra nodig denkt te hebben spray je extra en neem je de tijd om de spray rustig op je in te laten werken.

online Aurasprays kopen